Ga naar de hoofdinhoud

VIP Experience

Ervaar de ultieme VIP-beleving bij SEA LIFE Scheveningen! Stap samen met een de onderwaterexpert tijdens een exclusieve tour in de onderwaterwereld en ontdek de mysterie en schoonheid van onze oceanen. Dit is jouw kans om een unieke inkijk te krijgen in het leven van de fascinerende zeedieren.

Tijdens deze VIP-experience word je persoonlijk begeleid door onze gepassioneerde expert. Leer alles over de verschillende diersoorten, hun gewoontes en hun belangrijke rol in het ecosysteem van de zeeën.

Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook de kans om deel te nemen aan een voermoment. Help onze experts met het voeden van de haaien en sierlijke roggen. Voel de spanning terwijl je van dichtbij getuige bent van deze bijzondere interactie en ontdek hoe de dieren zich gedragen.

En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je aan het einde van de tour een exclusieve aandenker. Neem een stukje van de magie van SEA LIFE Scheveningen met je mee naar huis. Het kan een prachtige foto zijn, een souvenir of een ander uniek aandenken dat je altijd aan deze onvergetelijke ervaring zal herinneren.

Reserveer nu je plek voor deze VIP-experience en dompel jezelf onder in een wereld vol wonderen en ontdekkingen. Verwen jezelf of verras een geliefde met dit buitengewone cadeau. SEA LIFE Scheveningen wacht op je om je mee te nemen op een exclusieve reis door de diepten van de zee. Mis deze unieke kans niet!

  • Inclusief toegang tot de attractie
  • LET OP: Dit ticket kan tot maximaal 48 uur van tevoren geboekt worden. 

 

VIP Ticket

Exclusieve VIP belevenis

  • Inclusief toegang tot de attractie
  • Spreek bij aankomst direct een medewerker aan
  • Dit ticket moet minstens 48 uur VOORAFGAAND aan je bezoek geboekt worden, en kan alleen voor het HELE gezelschap geboekt worden
  • Inclusief leuke verrassingen!
Health