Ana içeriğe geç
Screenshot 35

Resim Akvaryum'da Çok Eğleneceksiniz!

GÖRÜN, ÇİZİN, YÜZMELERİNİ İZLEYİN...

Hayallerin gerçek olup okyanuslarda yüzdüğü ‘Resim Akvaryum’ Kore ve Avustralya’dan sonra ilk kez Türkiye’de SEA LIFE İstanbul'da. Çocukların hayallerindeki deniz canlılarını resmedip dev akvaryumda yüzerken izleyebildikleri ‘Resim Akvaryum’,  SEA LIFE'ta çocukları bekliyor. Bu akvaryumda balıkları çocuklar tasarlıyor! 


Çizimlerin canlandığı, çocukların hayallerindeki balıkların gerçeğe dönüştüğü sihirli oyun alanı Resim Akvaryum’un içine dalın! Egzotik balıkların güzelliğinden ilham alın, kendi hayalinizdeki balığı çizin, multimedia tarayıcıdan geçirin ve dijital akvaryumda yüzdüğünü izleyin.

Resim Akvaryum'da çocuklar, birbirinden farklı deniz canlılarının şablonlarını diledikleri gibi renklendiriyor, isimlerini yazıyor, dijital tarayıcıdan geçiriyor ve kendi tasarımı olan balıkları dijital akvaryumda yüzdürüyor. Çizimlerin canlandığı, çocukların hayallerindeki balıkları gerçeğe dönüştürdüğü sihirli oyun alanı Resim Akvaryum’daki balıklarla çocuklar hem deniz canlılarını tanıyor hem de onlara hayat vermenin keyfini yaşıyor. Hayat verdikleri balıkları sadece izlemeyen aynı zamanda onları besleyebilen çocuklar deniz canlılarıyla iletişime geçerek doğayla bağ kurmayı öğreniyor.

Hemen Al

Health